Tamplarie PVC/Aluminiu

Contact


Tamplarie din Aluminiu

Sistemele de aluminiu pentru ferestre si usi se impart in doua mari clase de produse:

1. fara bariera termica (unicamerale) - recomandate pentru climatul cald ori moderat, dar numai in cazul compartimentarilor interioare sau pentru spatiile fara destinatie de locuinta (balcoane, spatii tehnice, spatii industriale)

2. cu bariera termica din poliamida, care elimina conductivitatea metalului, asigurand o izolare termica sporita, utilizate in cazul climatului sever.

Gama variata de profile asigura posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de deschideri, fiind disponibile intr-o gama variata de culori.


Tamplarie din PVC

Ferestrele si usile realizate din profile PVC impreuna cu pachetul termopan de sticla poate fi solutia ideala pentru imbunatatirea confortului termic si fonic al locuintei. Substanta din care sunt fabricate elementele de tamplarie PVC, respectiv PVC-ul, prezinta o serie de caracteristici care il recomanda drept material extrem de durabil. Acesta este motivul pentru care produsele de tamplarie PVC ofera importante beneficii economice si ecologice.


Rulouri exterioare din Aluminiu

Rulourile din aluminiu sunt solutia ideala pentru umbrirea si securizarea ferestrelor casei dumneavoastra. Disponibile intr-un design atent si o paleta coloristica generoasa, cresc valoarea imobilului si contribuie favorabil la design-ul de ansamblu

Pentru o oferta de pret va asteptam sa ne scrieti pe adresa de email

Avem o paleta de culori destul de variata in care sunt incluse si diverse modele si texturi.

Aluminiul este soluţia premium, este rezistent la lovituri şi factori de mediu, dar şi uşor de întreţinut. De asemenea, este foarte versatil pentru diferite elemente de feronerie grea şi asigură, în plus, o protecţie fonică de invidiat. Nivelul de zgomot poate fi redus cu până la 48% faţă de geamurile normale.

În cazul profilelor de PVC nu are loc apariţia condensului. Mecanismul are legătură chiar cu temperatura: aceasta este mai mică în exteriorul profilului decât temperatura din interiorul camerelor profilului, iar aerul cuprins în camerele profilului are o temperatură peste cea dintre foile de geam.